Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/gradovi/public_html/wp-content/plugins/wp-edit/main.php on line 2846
Zlato i dva srebra s Europskog hapkido prvenstva | Grad-Brod.info - nezavisni portal grada Slavonskog Broda
Zlato i dva srebra s Europskog hapkido prvenstva

Zlato i dva srebra s Europskog hapkido prvenstva

Posted by

Danas 16.02.2013. na Europskom hapkido prvenstvu u organizaciji Europske hapkido unije u sastavu Hrvatske hapkido reprezentacije nastupila su i 3 člana hapkido kluba BROD. Sva tri natjecatelja postigli su zavidne rezultate. Naime u konkurenciji od preko 150 natjecatelja iz 12 država (Rusija, Mađarska, Velika Britanija, Irska, Španjolska, Slovenija, Srbija, Bosna i Hercegovina, Njemačka, Francuska, Makedonija i Hrvatska) , osvojili su 1 zlatnu medalju, dvije srebrne i jednu brončanu. Zlato u borbama u kategoriji juniori do 73 kg osvojio je Antonio Jozanović. Srebrom su se okitili Aleksandar Ćutuković u kategoriji seniora do 73 kg, te Ivan Bubalo u kategoriji seniora do 78 kg. Brončanu medalju u tehnici kako za reprezentaciju Hrvatske, tako i za svoj klub osvojio je takoder Antonio Jozanović.
Sve čestitke natjecateljima koji su svojim radom i odricanjem, te fer play ponašanjem i odličnom smirenošću u borbi i izvan nje postigli ovako zapažene osobne rezultate, te donijeli medalje i rezultate svom klubu (hapkido klubu “BROD”) te Republici Hrvatskoj.


Print pagePDF pageEmail page

Komentari

komentari

Leave a Reply