U borbi za jebene fotelje ne libe se svojim nasmijanim licima obljepiti i privatne objekte

U borbi za jebene fotelje ne libe se svojim nasmijanim licima obljepiti i privatne objekte

Posted by

Poštovani političari,

Kad Vam je dosta? Kad ćete početi poštovati privatne stvari/objekte drugih osoba? Kad ćete nas prestati tretirati kao stoku koja nema nikakva prava niti na svojoj imovini.

Naime, danas popodne dolazim pred svoju zgradu i vidim da nam je jedan od ulaza u zgradu zagadio, politički plakat, ili kako bi to lijepo rekli dečki iz Hladnog piva “Velike slike u boji na kojima točno stoji kako izgleda sreća kad se uveća”. Dakle, gospodo političari. Svima je jasno da ste “stoka sitnog zuba”, svima je jasno da ste tu oko nas 10-15 dana prije izbora, kako biste dobili svoju toliko željenu fotelju, a nakon toga živo vam se jebe za narod. Pa isto tako i meni se živo jebe za vas i prije i sad i poslije izbora, te vas lijepo molim da uklonite ovo smeće s moje zgrade jer za postavljanje ovoga nitko nije pitao nas stanare. U ovom slučaju radi se o HDSSB-u, ali isto tako molim i drugu “stoku sitnog zuba” iz HDZ-a, SDP-a, HSP-a, HSP Ante Starčević i svih inih političkih stranki koje svoje dupe žele vidjeti na gradonačelničkoj fotelji, da zaobiđu u širokom luku bilo što što nije u njihovom vlasništvu ili nisu platili reklamiranje/reklamno mjesto za isto.

Shvatite, da ste vi ono smeće ovog naroda koje je isplivalo gore, pa ne moram vas onda još i gledati na ulazu u svoju zgradu. Ja smeće uredno odlažem u kante za otpatke, pa bih vam preporučio da njih obljepite sovjim plakatima, jer kako bi rekao George Carlin: “Političari. To je ono što imamo da ponudimo, to je ono što naš sistem proizvodi smeće ubaciš – smeće dobiješ nazad.”.

Platite reklamne bannere/jumbo plakate koje nitko normalan ne gleda čim vidi da se s njih netko smješi, pa pokušajte doprijeti s njima do onih maloumnih, koji nikad ne bi mogli shvatiti pjesmu “Sreća” od Hladnog piva:

“Kako ne bi okolo gledali
Niz ulice su nam poredali
Velike slike u boji na kojima točno stoji
Kako izgleda sreća kad se uveća
A mi svakog jutra kao vojnici
Idemo po svoje mjesto na slici

Sreća u braku ima mamu i tatu
I zdrave zube na jumbo plakatu
Sreća je bijela suprugova žena
Koja koristi pravi deterdžent
Za uredni i čisti ambijent

Pod neonom hipermarketa
Gdje nasmijana lica guraju kolica
U naručju jeftinijeg svijeta
Tamo nas čeka, tebe i mene
Blistava sreća u pola cijene

Što nam treba u životu
Za tu sreću, pa na stotu?
Jedan klik u photoshopu
I već smo spremni za Europu

Kako ne bi okolo gledali
Niz ulice su nam poredali
Velike slike u boji na kojima točno stoji
Kako izgleda sreća kad se uveća”

Pogledajte spot i poslušajte riječi pjesme “Sreća” od Hladnog piva

George Carlin: O političarima i izborima

Zaboravite na NAŠE poštanske sandučiće koje nam zatrpavate letcima s pamfletima, zaboravite za NAŠE automobile na koje nam ispod brisača stavljate gle čuda opet letke koje s guštom bacamo na zemlju, kako bi vas barem netko gazio ili neki pas popišao, zaboravite na NAŠE zgrade koje nam obljepljujete plakatima, zaboravite na NAŠE, jer to NIJE VAŠE.

Stoga “dragi moji” političari, ma iz koje stranke bili , pošto ste svi ISTI, molim vas da mi ostavite moj zrak koji dišem i pogled u prljavi zid haustora, jer je definitivno ljepši i od vas i od sudbine koja nas čeka izborom sadašnjeg ili bilo kojeg budućeg gradonačelnika ili političara, jer gospodo draga, vi radite za svoje guzice i jebe vam se za narod.


Print pagePDF pageEmail page

Komentari

komentari