Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/gradovi/public_html/wp-content/plugins/wp-edit/main.php on line 2846
Teška krađa u mjestu Davor | Grad-Brod.info - nezavisni portal grada Slavonskog Broda
Teška krađa u mjestu Davor

Teška krađa u mjestu Davor

U protekla 24 sata na području policijske uprave evidentirano je 12 kaznenih djela od kojih 10 kaznenih djela općeg kriminaliteta, jedno (1) kazneno djelo gospodarskog kriminaliteta i jedno (1) kazneno djelo maloljetničkog kriminaliteta. U strukturi općeg kriminaliteta 10 kaznenih djela su na štetu imovine i to sedam (7) kaznenih djela krađe i tri (3) kaznena djela teške krađe. U području prometa zabilježena je jedna (1) prometna nesreća s ozlijeđenim osobama (jedna osoba lakše ozlijeđena). U protekla 24 sata nije evidentiran niti jedan prekršaj. 
KAZNENA DJELA
U noći 11./12. lipnja u mjestu Davor nepoznati počinitelj je pokidao lokot na zaštitnim vratima rashladne vitrine ispred jednog kioska i iz vitrine otuđio više boca alkoholnog i bezalkoholnog pića. Policijski službenici su jučer proveli kriminalističko istraživanje nad četiri muške osobe s područja općine Davor u dobi od 17, 22 (dvojica) i 30 godina koji su osumnjičeni da su počinili ovo kazneno djelo. Policija za dvojicu 22-godišnjaka i 30-godišnjaka podnosi kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu, a za 17-godišnjaka Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Slavonskom Brodu zbog sumnje da su počinili kazneno djelo teške krađe.


Print pagePDF pageEmail page

Komentari

komentari

Leave a Reply