Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/gradovi/public_html/wp-content/plugins/wp-edit/main.php on line 2846
Rok za legalizaciju neće se pomicati ni za minutu | Grad-Brod.info - nezavisni portal grada Slavonskog Broda
Rok za legalizaciju neće se pomicati ni za minutu

Rok za legalizaciju neće se pomicati ni za minutu

Posted by

Podsjetila je da je do sada pristiglo oko 150 tisuća zahtijeva za legalizaciju objekata, no u konačnici ih se očekuje više od 200 tisuća. Ministrica Mrak Taritaš naglasila je da će do kraja svibnja iz Vojno-geografskog instituta u Beogradu u Hrvatsku stići vojne avionske snimke kojima će mnogi moći regulirati svoju gradnju. 

‘Poruka je svima onima koji su sigurni da su gradili prije 15. veljače 1968. da ne ulaze u postupak legalizacije, jer će dobiti snimke krajem svibnja i moći će dobiti taj podatak. Oni koji nisu sigurni bolje da podnesu zahtjev pa ako je sa snimkama sve u redu, lako će odustati’, istaknula je ministrica Anka Mrak Taritaš dodavši da ako ne podnesu taj zahtjev, neće moći legalizirati, pogotovo, kako je rekla ‘ako su u pitanju neke rubne situacije’.

Inače, cilj ovog dvodnevnog Foruma jest da se sudionicima putem aktualnih i zanimljivih tema pruži uvid u novine vezane uz zakonsku regulativu, odnosno da im se ponude rješenja za probleme poslovanja u svakodnevnoj praksi.

U sklopu ovog Foruma dodijeljene su Potvrde o prihvaćanju Kodeksa etike u poslovanju posrednika u prometu nekretninama i to onim tvrtkama koje su potpisale Kodeks.


Print pagePDF pageEmail page

Komentari

komentari

Leave a Reply