Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/gradovi/public_html/wp-content/plugins/wp-edit/main.php on line 2846
Pronalazak neeksplodiranih ubojitih sredstava | Grad-Brod.info - nezavisni portal grada Slavonskog Broda
Pronalazak neeksplodiranih ubojitih sredstava

Pronalazak neeksplodiranih ubojitih sredstava

Jučer je 38-godišnji građanin dojavio u Policijsku postaju Slavonski Brod, da je u kanalu u blizini Kaniže, pronašao drveni sanduk sa neeksplodiranim ubojitim sredstvima. Policijski službenici protueksplozijske zaštite, odmah su izašli na mjesto događaja i utvrdili da je riječ o 47 komada ručnih bombi M-75, koje su na siguran način preuzeli u cilju daljnjeg uništenja.
Policija poziva građane na dragovoljnu predaju oružja: Obzirom da su, na području policijske uprave, vrlo česti slučajevi pronalaska raznih ubojitih sredstava, policija poziva građane na dragovoljnu predaju oružja bez straha od sankcija. Također je nedopustivo i opasno, ostavljati ubojita sredstva po kanalima, smeću, poljoprivrednim površinama, šumama ili drugim mjestima, jer bi moglo doći do neželjenih stradavanja osoba, stoga policija apelira na građane da iskoriste mogućnost koju im pružaju odredbe Zakona o oružju i predaju oružje koje ilegalno posjeduju bez kažnjavanja. Policija podsjeća, da je akcija „Manje oružja, manje tragedija“ i dalje aktualna, te je za veću sigurnost građana i sretniju budućnost bez oružja, dovoljna odluka o dragovoljnoj predaji oružja, te poziv upućen policiji na broj 192.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Print pagePDF pageEmail page

Komentari

komentari

Leave a Reply