Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/gradovi/public_html/wp-content/plugins/wp-edit/main.php on line 2846
Predstavljena najnovija dostignuća u području zavarivačke industrije | Grad-Brod.info - nezavisni portal grada Slavonskog Broda
Predstavljena najnovija dostignuća u području zavarivačke industrije

Predstavljena najnovija dostignuća u području zavarivačke industrije

Posted by

Austrijski Bohler welding group GmbH i Vallourec Mannesmann  u suradnji sa slavonskobrodskim Sigmatom, na dvodnevnom su seminaru u Brodskom Stupniku predstavili najnovija dostignuća u području zavarivačke industrije. Na zavarivačkom je tržištu velika konkurencija, a brzi razvoj novih tehnologija dovodi do stalnih promjena i novih tehnika poboljšanja kvalitete materijala kao i postupaka zavarivanja.

Biula je to jedinstvena prilika za upoznavanje s najmodernijim trendovima u zavarivanju te razmjeni iskustava i proširivanju poslovne suradnje u regiji.

Seminar „ Novi materijali za konstrukcije i proizvodnju kotlova“ je okupio tvrtke u metalskoj industriji s područja Hrvatske, Srbije, Bosne i hercegovine, Bugarske i Grčke i prvi je takav seminar održan u ovom dijelu Europe.


Print pagePDF pageEmail page

Komentari

komentari

Leave a Reply