Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/gradovi/public_html/wp-content/plugins/wp-edit/main.php on line 2846
Pomozimo Graffiti festu da se održi! | Grad-Brod.info - nezavisni portal grada Slavonskog Broda
Pomozimo Graffiti festu da se održi!

Pomozimo Graffiti festu da se održi!

Posted by

Dok su vatrogasci jutros prali zidove podvožnjaka ne bi li sve bilo spremno za skori Graffiti fest do kojeg se lagano odbrojavaju dani, novinare je u ime Kreativne udruge mladih dočekao Zlatko Dujmić. Po hladnom i kišnom vremenu, novinarima je predstavio što nas očekuje 25.5., a očekivanja su zbilja impresivna.

Tolika je, pa i veća, želja da se Graffiti fest održi i ove godine, šesti put po redu te da se cijeli događaj podigne na neku novu, višu razinu.

Naime, predviđeni su gosti iz 18 zemalja od Australije, Brazila, preko cijele Europe, a radi se o renomiranim i jakim imenima ulične umjetnosti koji dosad nisu imali priliku pokazati se u Hrvatskoj.

Osim što bi se na taj način Slavonski Brod upisao na svjetsku kartu događanja u street artu i umjetnosti općenito, festival je ove godine posvećen samom Brodu, te su predviđeni grafiti s likom Ivane Brlić- Mažuranić i Tvrđave u impozantnim veličinama.

 

Također, neki od radova bi se trebali naći i u udžbenicima za osnovne škole.

Međutim, iako organizacija ovakvog tipa događaja podrazumijeva sponzoriranje i skupljanje financijskih sredstava, Graffiti fest još je uvijek na „knap“ s financijama. Iako je Grad odlučio sudjelovati sponzoriranjem boja i smještaja stranih gostiju, festivalu još uvijek nedostaje oko 12 tisuća kuna kojima bi pokrio karte i preostale financijske izdatke.

Stoga, ponavljamo broj računa Kreativne udruge mladih ukoliko želite sudjelovati i pomoći Graffiti festu da se održi!

PRIVREDNA BANKA ZAGREB : 2340009-1110494013


Print pagePDF pageEmail page

Komentari

komentari

Leave a Reply