Nezadovoljstvo uslugom u MD Profilu u Slavonskom Brodu

Nezadovoljstvo uslugom u MD Profilu u Slavonskom Brodu

Posted by

Kao prvo, da ne bi netko rekao kako sve kritiziram, pohvalio bih rad prodavača u samom centru MD Profil u Slavonskom Brodu. Pored toga što su ljubazni i uslužni, spremni su i pomoći, pogledati ima li to što tražite u nekom drugom njihovom centru, ukoliko nema kod njih, objasnit će vam sve, stvarno su super. Bez ikakve zamjerke. No, dolazi problem zvan timing. Kako nisu na skladištu imali svu robu koju sam trebao, naručili su ju iz drugog centra (čini mi se da su spominjali da su naručili iz Rijeke). OK. Napravili su mi ponudu i ja sam ju odmah platio, a dogovorili smo se da će mi javiti kad roba bude u Brodu i spremna za isporuku, odnosno kad će ju dovesti kod mene. E, tu dolazi do problema. Nakon cca 10-15 dana (sve po dogovoru, tu nemam zamjerke), u ponedjeljak su me nazvali da je roba stigla, ali da su jedna vrata oštećena, te da dođem pogledati. Otišao sam tamo i vidio da su vrata dosta oštećena i rekli su da će naručiti druga. Sve 5. Može se svašta dogoditi u transportu. Ni to nije neki problem. No, kad sam već bio kod njih dogovaramo se za dovoz robe. Kažu da u utorak ne mogu, jer voze za Požegu, ali u srijedu mogu odmah ujutro, a najkasnije do 11:00 sati. I tako ja organiziram majstore da dođu preuzeti robu, odgodim svoje terene za 2 sata, kako bih bio tamo pri preuzimanju i kad majstori sve prebroje da potpišem otpremnicu MD Profila, i … Dakle, majstori čekaju, ja čekam, ali nema njih i nema i nema i majstorima “taksimetar” (čitaj satnica ili dnevnica kako vam je drago teče i teče), i oni se fino oko pola 12 pokupiše i odoše na drugi objekt, a ja tako čekam do 13:00 kad ih ja odlučim nazvati. I da, eto sad će oni brzo doći. I stvarno, pojavi se za cca 20 minuta kamion, i kao objašnjenje je da vozač nije vidio otpremnicu koja mu je stajala na stolu. No, sad imamo već nekoliko problema. Dakle, ja moram platiti radnike koji nisu ništa radili, jer se gospoda iz MD Profila nisu pojavila na vrijeme. Drugo, ja obučen za odlazak na teren (kao informatičar nisam u “šljakerskom” odijelu, moram istovarati robu iz kamiona, te takav prljav ko svinja morama na teren jer uredno zbog gospode iz MD Profila kasnim 2 sata na svoje terene.

Dakle, uzmimo prosječno da je radni sat fizikalnog radnika 60 kn, pošto su njih bila dvojica, i čekali od 8 – 11:30, a to je 3,5 sati, znači 3,5 (sati) * 60 (kn po satu) * 2 (radnika) = 420 kn + moja 2 radna sata po 150 kn to je 300 kn, dakle ukupno 720 kn imam troška i još sam prljav ko svinja i takav moram na teren da ne bih izgubio kojeg komitenta, a gospodi je izgovor da vozač nije vidio otpremnicu. Pored toga svega, ja sad trebam potpisati i ovjeriti otpremnicu da sam preuzeo tu robu. Pošto o građevini ne znam ništa, i zato su majstori bili samnom i kod kupovine i trebali su biti i kod preuzimanaj robe, potpisao sam otpremnicu na slijepo. Da li je to sve što je na otpremnici stvarno i isporučeno pojma nemam, a da ne pričam da li je to taj proizvođač ili nije.

Dakle, da zaključim, koliko god su sami trgovci u centru izvrsni, toliko ih zajseni i upropasti ova dostava. Ja sam sad ogorčen, jer zbog njihove nemarnosti imam trošak od 720 kn. ŽALOSNO, a još je žalosnije što nitko nije rekao “OK, imali ste trošak, riješit ćemo ga mi jer je naša greška” ili “OK, izaberite si nešto u toj vrijednosti kod nas u centru jer ste imali taj trošak našom greškom.”. Nitko ništa. Kao sjebali smo vas, pa šta. Nismo sebe.

Ponavljam ŽALOSNO


Print pagePDF pageEmail page

Komentari

komentari