Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/gradovi/public_html/wp-content/plugins/wp-edit/main.php on line 2846
Nevrijeme u Sl. Brodu: Olujni vjetar lomio je grane stabala | Grad-Brod.info - nezavisni portal grada Slavonskog Broda
Nevrijeme u Sl. Brodu: Olujni vjetar lomio je grane stabala

Nevrijeme u Sl. Brodu: Olujni vjetar lomio je grane stabala

Posted by

Jako nevrijeme je u utorak oko 20 sati zahvatilo područje Slavonskog Broda. Kiša i vjetar lomili su grane drveća. U ulici Augusta Šenoe s jednog od stabala odlomila se velika grana koja je pala na cestu. Na svu sreću u tom trenutku nitko nije prolazio. Blagajnica u trgovini Metalka zamalo nije pobjegla s radnog mjesta jer je pomislila da će ogromna grana završiti u izlogu trgovine, javlja čitatelj Toni Gajger.

– Nakon 15 minuta došlo je vozilo JVP i vatrogasci su motornom pilom izrezali granu da bi za promet oslobodili cestu. Djelatnik Metalke je sav uzrujan izletio iz trgovine vičući kako je već nebrojeno puta upozoravao da će se to dogoditi jer to stablo već duže vrijeme prijeti. Rekao je da je na to upozorio Komunalac, no da nitko od nadležnih nije reagirao. Bojim se pomisliti što bi se dogodilo da se netko od nas našao na izlasku iz zgrade, ili da je samo netko od prolaznika bio na ovome mjestu – rekao je čitatelj Gajger.

Javila se i čitateljica Nikolina Anaković koja je opisala kratko nevrijeme koje je zahvatilo središte Slavonskog Broda. U centru 112 rekli su da prema dosadašnjim informacijama nevrijeme nije načinilo veće štete osim što je vjetar otkinuo nekoliko grana s drveća koje, na svu sreću, nisu pale na automobile i prolaznike.


Print pagePDF pageEmail page

Komentari

komentari

Leave a Reply