Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/gradovi/public_html/wp-content/plugins/wp-edit/main.php on line 2846
Mirko Duspara predstavio kandidaturu za predstojeće lokalne izbore | Grad-Brod.info - nezavisni portal grada Slavonskog Broda
Mirko Duspara predstavio kandidaturu za predstojeće lokalne izbore

Mirko Duspara predstavio kandidaturu za predstojeće lokalne izbore

Gradonačelnik Mirko Duspara iznenadio je sve novinare koji su došli na službenu objavu njegove ponovne kandidature za mjesto gradonačelnika Slavonskog Broda. Novinari su mislili kako dolaze na klasičnu konferenciju za medije, no pred kazamatom brodske Tvrđave dočekao ih je autobus.
Kako predstavnike medija ne bi zamarao samo nabrajanjem projekata i investicija na području grada za vrijeme njegova mandata, gradonačelnik Duspara odlučio ih je provesti kroz lokacije na kojima su ti isti projekti i investicije realizirani. Odmah po ulasku u autobus gradonačelnik je pokazao i fakturu koja dokazuje da je autoprijevoznika platio svojim novcem.
Od brodske Tvrđave preko naselja Jelas, Zapadne vezne ceste, Brodskog Vinogorja, Podvinja, naselja Andrije Hebranga i Bjeliša predviđena ruta završila je na gradilištu gradskih bazena na Vijušu, gdje je većina novinara bila po prvi puta.
„Na ove lokalne izbore izlazim kao nezavisni kandidat s jasnim ciljem; okupiti ljude koji će raditi u interesu grada i spreman sam surađivati samo s onima koji dijele taj isti cilj. Dosta je političkih opstrukcija u ionako teško gospodarsko vrijeme. Dosta je toga da je Slavonski Brod grad koji se uz gospodarsku mora boriti i sa lokalnom političkom krizom.
Slavonski Brod može i mora biti grad po mjeri mladih ljudi, grad u kojem će mladi htjeti ostati. Slavonski Brod može i mora biti ugodno mjesto za život. U našem gradu moramo i hoćemo stvoriti preduvjete za razvoj, nova radna mjesta, a samim time i sredinu koja našim vrijednim sugrađanima jamči siguran i sadržajan život“- istaknuo je gradonačelnik Duspara prilikom predstavljanja svoje kandidature.
Aktualni brodski gradonačelnik ima jasne ciljeve; pobjedu u prvom krugu izbora te stabilnu većinu u Gradskom vijeću, koje će prvenstveno raditi u interesu građana i Slavonskog Broda.
Gradonačelnik Duspara je izjavio i kako je otvoren za poslijeizbornu suradnju sa svima koji imaju isti cilj i koji će svoje riječi pretočiti u konkretne rezultate za boljitak Brođanki i Brođana.
Zajedno za bolji Brod“ slogan je pod kojim aktualni brodski gradonačelnik izlazi na izbore, a zbog do sada ostvarenih rezultata vjeruje u podršku svojih sugrađana na izborima 19. svibnja 2013.
„Siguran sam da će nam Brođani i Brođanke pružiti povjerenje kako bi završili započeti posao“- zaključio je gradonačelnik Duspara.


Print pagePDF pageEmail page

Komentari

komentari

Leave a Reply