Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/gradovi/public_html/wp-content/plugins/wp-edit/main.php on line 2846
Knjiga koja pruža univerzalno znanje i istinu | Grad-Brod.info - nezavisni portal grada Slavonskog Broda
Knjiga koja pruža univerzalno znanje i istinu

Knjiga koja pruža univerzalno znanje i istinu

Posted by

Živimo u prijelaznom razdoblju, razdoblju ubrzanog buđenja i postizanja masovne spoznaje. Istovremeno, za ovu dimenziju prijelaza karakteristično je i veliko pročišćavanje, teški odabiri, mučna razdvajanja.

09.02.2014. u 11 sati u prostorijama hotela ART, Ul. Nikole Zrinskog 44, Slavonski Brod, održat će se predavanje o “Knjizi znanja”, a kako je ova, za mnoge tajanstvena i nepoznata tema, zanimljiva nadamo se velikom odzivu naših sugrađana.

– Knjiga znanja je kozmička knjiga uručena čovječanstvu kako bi mu pomogla u evoluciji. Svojim posebnim svojstvima oblikuje i usmjerava naš razvoj na optimalan način, mijenjajući nas na svim razinama.

Univerzalno znanje i istina

Knjiga znanja je dodijeljena planetu kroz kanal Alfa kroz koji su na Zemlju stigle i ostale svete knjige (Stari Zavjet, Novi Zavjet, Davidovi Psalmi, Kuran). Iako sadrži vibracije svih svetih knjiga ona nije knjiga koju treba bogoslužiti. Ovdje je atribut svetosti zamijenjen znanstvenim aspektom. To je knjiga koja pruža univerzalno znanje i istinu.

– Kanal Alfa je izravni kanal Gospoda. On je stalan i nepromjenjiv. Međutim on se pomiče prema sjeveru zbog rotacije naše Zemlje oko svoje osi nagnute za 23 stupnja. U prvoj trećini posljednjih 6000 godina od ciklusa od 26 000 godina kanal je bio iznad Tibeta. Na snazi je bio program spuštanja Božanske energije na zemlju privlačenjem kozmičkih energija snagom misli. Ovo razdoblje od dvije tisuće godina se naziva Prvim poretkom Gospoda.

Drugi poredak Gospoda je program Mojsija. Okomita projekcija Alfa kanala tada je bila iznad piramida u Egiptu. Ljudskom biću je bilo potrebno znanje kako bi postiglo svijest. Mojsiju je bilo otkriveno znanje Kabale i pločice Božjih zapovjedi. Mojsijev program je trajao dvije tisuća godina, sve do perioda Isusa.

Sluzbeni web za Hrvatsku je www.knjigaznanja.com.hr


Print pagePDF pageEmail page

Komentari

komentari

Leave a Reply