Kazneno djelo teške krađe, teške tjelesne ozljede…

Kazneno djelo teške krađe, teške tjelesne ozljede…

Policijski službenici su jučer, dovršenim kriminalističkim istraživanjem, potvrdili sumnju da je 19-godišnjak, prekjučer, oko 20.40 sati, u Slavonskom Brodu, u Svačićevoj ulici, iz otvorenog skladišta trgovačkog društva, otuđio nekoliko desetaka boca alkoholnog pića. Zaštitar ga je uočio i zadržao do dolaska policije, koja je oduzela otuđene boce pića i vratila vlasniku, a mladića kazneno prijavila Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u kazneno djelo teške krađe.

U policijsku postaju Slavonski Brod, dojavljeno je da je muška osoba iskoristila osobnu iskaznicu, vlasništvo 40-godišnjaka, te je u ovlaštenim prodavaonicama u Slavonskom Brodu sklopila pretplatničke ugovore, kupivši mobitele. Vlasniku osobne iskaznice, stigli su računi za dva mjeseca u iznosu od nekoliko tisuća kuna. Policija utvrđuje činjenice i okolnosti ovog događaja, te traga za počiniteljem kaznenog djela.

Postupajući po bolničkoj prijavi, policijski službenici su operativnim radom na terenu, utvrdili da je 17-godišnjak počinio kazneno djelo teška tjelesna ozljeda. Naime, mladića se sumnjiči da je 14. srpnja, u večernjim satima na području općine Bebrina, udario 63-godišnjaka, koji je pao, udarivši glavom od tlo. U bolnici su ozljede okvalificirane kao teške. Policijski službenici protiv 17-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Slavonskom Brodu.


Print pagePDF pageEmail page

Komentari

komentari

Leave a Reply