Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/gradovi/public_html/wp-content/plugins/wp-edit/main.php on line 2846
Kazneno djelo teške krađe, teške tjelesne ozljede… | Grad-Brod.info - nezavisni portal grada Slavonskog Broda
Kazneno djelo teške krađe, teške tjelesne ozljede…

Kazneno djelo teške krađe, teške tjelesne ozljede…

Policijski službenici su jučer, dovršenim kriminalističkim istraživanjem, potvrdili sumnju da je 19-godišnjak, prekjučer, oko 20.40 sati, u Slavonskom Brodu, u Svačićevoj ulici, iz otvorenog skladišta trgovačkog društva, otuđio nekoliko desetaka boca alkoholnog pića. Zaštitar ga je uočio i zadržao do dolaska policije, koja je oduzela otuđene boce pića i vratila vlasniku, a mladića kazneno prijavila Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u kazneno djelo teške krađe.

U policijsku postaju Slavonski Brod, dojavljeno je da je muška osoba iskoristila osobnu iskaznicu, vlasništvo 40-godišnjaka, te je u ovlaštenim prodavaonicama u Slavonskom Brodu sklopila pretplatničke ugovore, kupivši mobitele. Vlasniku osobne iskaznice, stigli su računi za dva mjeseca u iznosu od nekoliko tisuća kuna. Policija utvrđuje činjenice i okolnosti ovog događaja, te traga za počiniteljem kaznenog djela.

Postupajući po bolničkoj prijavi, policijski službenici su operativnim radom na terenu, utvrdili da je 17-godišnjak počinio kazneno djelo teška tjelesna ozljeda. Naime, mladića se sumnjiči da je 14. srpnja, u večernjim satima na području općine Bebrina, udario 63-godišnjaka, koji je pao, udarivši glavom od tlo. U bolnici su ozljede okvalificirane kao teške. Policijski službenici protiv 17-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Slavonskom Brodu.


Print pagePDF pageEmail page

Komentari

komentari

Leave a Reply