Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/gradovi/public_html/wp-content/plugins/wp-edit/main.php on line 2846
Izgorjela staja | Grad-Brod.info - nezavisni portal grada Slavonskog Broda
Izgorjela staja

Izgorjela staja

U četvrtak 8. kolovoza 2013. g. oko 0,50 sati, u Policijsku postaju Nova Gradiška je dojavljeno, da je u Starom Petrovom Selu, u Ulici Ljudevita Posavskog, došlo do požara na gospodarskom objektu u kojem su se nalazile domaće životinje. Pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Staro Petrovo Selo, požar su ugasili oko 2,20 sati. U tijeku je očevid koji provode policijski službenici po nalogu Državnog odvjetništva.

U vezi današnje informacije o požaru na gospodarskom objektu (vlasništvo 24-godišnjaka) u Starom Petrovom Selu, policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, u nazočnosti inspektora Zaštite od požara obavili su očevid, kojim su utvrdili, da je do požara došlo zbog tehničkog kvara i kratkog spoja na električnim instalacijama, a vatra se proširila na krovište objekta. Pritom je veći dio opožaren, a krovište se urušilo u donji dio objekta u kojem su se nalazile domaće životinje, od kojih je nekoliko (jedna svinja i tri koze) izgorjelo. U ovom požaru nije bilo stradavanja osoba. Policijski službenici podnose izvješće mjerodavnom Općinskom državnom odvjetništvu.

PožarS.P.S.2


Print pagePDF pageEmail page

Komentari

komentari

Leave a Reply