Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/gradovi/public_html/wp-content/plugins/wp-edit/main.php on line 2846
Državno natjecanje 2013. | Grad-Brod.info - nezavisni portal grada Slavonskog Broda
Državno natjecanje 2013.

Državno natjecanje 2013.

Na ovogodišnjem državnom natjecanju u Dubrovniku, koje je održano od 18. do 23. ožujka, Glazbenu školu Slavonski Brod predstavljala su dva učenika.

Vedran Mihal, učenik 2. razreda srednje glazbene škole, natjecao se u trećoj kategoriji discipline Solfeggio, te s postignutih 97 bodova osvojio 2. nagradu na državnom natjecanju (zauzevši peto mjesto od ukupno trinaest natjecatelja). Mentorica mu je bila Ifigenija Zubak.

Antonio Kolovrat, učenik 6. razreda gitare u klasi prof. Mirele Jagodić, natjecao se u trećoj kategoriji discipline Gitara te s postignutih 94,82 bodova osvojio 3. nagradu na državnom natjecanju (zauzevši treće mjesto od ukupno devet natjecatelja).

Čestitamo učenicima i njihovim nastavnicima na postignutim rezultatima, a još više na neizmjernom trudu, upornosti i volji uloženima u pripremu za državno natjecanje! Jer time su, a ne osvojenom prvom nagradom, dokazali za koje se vrijednosti mladomu čovjeku isplati boriti.


Print pagePDF pageEmail page

Komentari

komentari

Leave a Reply