Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/gradovi/public_html/wp-content/plugins/wp-edit/main.php on line 2846
Dnevna informacija | Grad-Brod.info - nezavisni portal grada Slavonskog Broda
Dnevna informacija

Dnevna informacija

KAZNENA DJELA
Jučer, oko 11.55 sati, u Slavonskom Brodu, policijski službenici su kod 32-godišnjaka pronašli stabljiku visine 76 centimetara nalik na indijsku konoplju. U drugom slučaju su, oko 21.10 sati, također u Slavonskom Brodu, zatekli 17-godišnjaka sa 25 grama biljne tvari nalik na marihuanu. U oba slučaja, policija je preliminarnim vještačenjem dobila reakciju na opojnu drogu cannabis marihuana. Nakon završetka kriminalističkog istraživanja policija protiv obojice podnosi kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Policijski službenici su jučer, dovršenim kriminalističkim istraživanjem, potvrdili sumnju da je 32-godišnjak, iz otključane obiteljske kuće, na području općine Sibinj, otuđio nekoliko utikača za struju, vodokotlić i slavinu za vodu (veza dnevna informacija od 30. srpnja). Policijski službenici su oštećenu 64-godišnjakinju upoznali s pravom pokretanja privatne tužbe sukladno odredbama Kaznenog zakona.

U policijsku postaju Okučani, jučer je dojavljeno, da je oko 4 sata, na autocesti kod Dragalića, netko iskoristio nepažnju 40-godišnjaka, dok je provjeravao stražnji pneumatik na svom osobnom automobilu, njemačkih nacionalnih oznaka i broja, te mu iz unutrašnjosti, otuđio torbicu sa novcem, bankovnim karticama i drugim osobnim stvarima. Tako je vlasnik oštećen za nekoliko desetaka tisuća kuna. Policija traga za počiniteljem kaznenog djela krađe.

PROMETNA NESREĆA
Jučer oko 18.45 sati, u Slavonskom Brodu, Sjeverna vezna cesta, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u kojoj nije bilo ozlijeđenih osoba, a prouzrokovao ju je vozač s 1,70 alkohola u organizmu. Prometna nesreća se dogodila, jer je 73-godišnjak upravljajući Opelom, zbog neprilagođene brzine, u kočenju udario prednjim dijelom vozila u stražnji dio osobnog automobila Daewoo, koji je bio zaustavljen u koloni. Policijski službenici su alkoholiziranog vozača isključili iz prometa i zadržali u službenim prostorijama do otriježnjenja, kojem su izdali prekršajne naloge zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Print pagePDF pageEmail page

Komentari

komentari

Leave a Reply