Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/gradovi/public_html/wp-content/plugins/wp-edit/main.php on line 2846
Dječja pokladna povorka | Grad-Brod.info - nezavisni portal grada Slavonskog Broda

Dječja pokladna povorka

Upravni odjel za društvene djelatnosti Grada Slavonskog Broda u suradnji s Folklornim ansamblom Broda u nedjelju, 10. veljače 2013. organizira tradicionalnu Dječju pokladnu povorku. U programu će sudjelovati  1009 djece predškolskog i osmoškolskog uzrasta. Od 13,00 do 13,45 sati planirano je okupljanje i formiranje povorke na parkiralištu pored Stadiona „Marsonia“.
Polazak povorke planiran je za 14,00 sati od stadiona NK «Marsonia», Vrazovom ulicom, Florijanovom, Strossmayerovom te Ulicom Petra Krešimira IV. do Trga Ivane Brlić-Mažuranić, gdje je za sve sudionike priređen program.
Sponzori Dječje pokladne povorke su Grad Slavonski Brod i roditelji djece, a pekarnice „Mrvica“, „Manuel“ i „Marijić“za sve sudionike povorke osigurale su 1090 krafni.
U vrijeme prolaska pokladne povorke, od 14 do 15 sati, navedene ulice bit će zatvorene za promet. U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika program će se održati u Športskoj dvorani „ Vijuš“

Print pagePDF pageEmail page

Komentari

komentari

Leave a Reply