Bundesliga još nije ni počela, a Mario Mandžukić opet najbolji strijelac !

Bundesliga još nije ni počela, a Mario Mandžukić opet najbolji strijelac !

Objavio:
Izvor: DALJE.COM

Iako je prije koji dan bio u Slavonskom Brodu, nikomu pa ni najbližima nije obznanio da je OPET napravio poduhvat vrijedan spomena.

Naime Mandžo je saznao kako malenoj Zadranki Stephanie Mildi (5) urasta kost u mozak i prijeti joj paraliza i spasiti je može samo operacija u Chicagu koja stoji 1,5 milijuna kuna koje treba prikupiti te je odmah istog trena uplatio  75. 000 kuna.

Kako svi mi brođani znamo da je bezbroj puta pomogao svojim prijateljima u nevolji, a pogotovo kada je riječ o djeci niti malo nas ne čudi za ovaj human potez.

Sjetimo se samo našeg prijatelja Slavka Guska –Caje koji je nas je napustio prošlog ljeta nakon teške bolesti, njegova smrt je jako pogodila Mandžu koji mu je stalno pomagao.

Kako smo uspjeli saznati od njegovih bliskih prijatelja da je bilo još jako puno takvih humanih pothvata Mandže koje nikome nikada nije ni spomenuo, a dosta ih se i ne sjeća više.

Najviše voli kada donaciju uplati anonimno, tako da nitko ne sazna.

Kasnije se saznaju kroz priče obitelji kojima je pomogao, kako kažu jednostavno nisu mogli a da ne pričaju o dobrom djelu djeteta koji im je pomogao kad je bilo najpotrebnije.

Kažu da sav svoj novac koji je dobio od snimanja promotivnih reklama podijeli sirotinji.

Pretpostavljamo da i njegove tetovaže na lijevoj ruci imaju veze sa nečim humanim, i da će nekada nekome ispričati koju dirljivu priču sa svoje lijeve ruke.

Sve u svemu Mandžo ti si ponos našeg grada, i ni malo se ne čudimo što si idol brodskih klinaca!


Ostavite odgovor

Content and site protected by Cloudsafe365