Brodski srednjoškolac Tadej Petrić pisao Vladi

Brodski srednjoškolac Tadej Petrić pisao Vladi

Objavio:
Izvor: EBROD.NET

Iako sam pobornik iživljavanja klinaca po Vladinom Facebook zidu i natjecanja tko će skupiti više lajkova i komentara, pismo brodskog srednjoškolca Tadeja Petrića putem vladinog fan pagea na Facebooku ima i glavu i rep i konkretno pitanje, samo se bojimo kako se ništa po ovome neće napraviti.

Željeznički kolodvor u Slavonskom Brodu ne grije se tokom cijele zime. Smrznut, gladan, nakon uredno odslušane nastave u redovnom sustavu školovanja ondje sjedim i čekam vlak koji se iz minute u minutu čini dalje no ikad. Otkazuje, kasni, otkazuje, kasni i tako u nedogled. Možete li mi reći, kojim se zakonom u željezničkom prijevozu netko od vaših (nadasve) pametnih ministara odriješuje povećavati cijenu prijevozne karte za 15 %? Isto tako, zanima me zašto čekam do 18.1 da bih uredno kupio kartu koja vrijedi osamnaest dana prije? Zašto uopće plaćam kartu, kad bi HŽ trebao biti zahvalan što ne prima tužbe na dnevnoj bazi?!
U tome gradu najbolje živi smrad iz susjedne Republike Srpske, zbog kojeg, osim smrznut, kući odlazim i zaražen. Još nam branite da psujemo na društvenoj mreži. Jeli to zato što se ovdje obično psuje vama ? Kao građanin Republike Hrvatske, kao učenik srednje škole, kao novinar, kao kolumnist i kao aktivni humani djelatnik u Crvenom Križu zahtjevam da mi se obratite riječima premijera Milanovića ili da mi ostvarite direktan kontakt s njim. Dok se politčke marionete nastanjuju u umjetnim inkubatorima sreće, neki građani umiru od posljedica njohove narodne njege. Hvala !

https://www.facebook.com/wwwvladahr/posts/323723384413398


2 komentara

  1. Povratni pingovi: Andrea Marosavljević on Facebook

  2. Povratni pingovi: Ruza Olumceva Knezevic on Facebook

Ostavite odgovor

Content and site protected by Cloudsafe365