Brodski huligani uništavaju skate park

Brodski huligani uništavaju skate park

Objavio:
Izvor: SBPLUS.HR

U posljednjim naletima divljaka uništene su dvije sprave, ložena je vatra, automobili su se vozili po površini skate parka...

Ovoga tjedna, tko zna koji put, zaljubljenici u vožnju skateboarda, rola, BMX-a… ostali su zapanjeni kad su došli na svoj redoviti trening. Na spravama slavonskobrodskog skate parka huligani su se tijekom noći ponovno iživljavali, uništili su i ono malo opreme što je još bilo čitavo, pa se mladi članovi udruga ekstremnih sportova pitaju: “Kome mi smetamo?”, piše posavskahrvatska.

I bez huliganskih ispada skate park je dotrajao pa roleri već duže vrijeme traže pomoć gradske uprave i sponzora.

- Mi već godinama brinemo o tom prostoru, obnavljamo koliko možemo, a potreban nam je barem materijal. Sami ćemo, uz pomoć prijatelja, obaviti sve potrebne radove – ističe roler Damjan Petričević, dopredsjednik Kluba ekstremnih sportova te zaključuje: “Na ovakvim spravama je opasno trenirati!”.

Njegove riječi potvrđuje i skater Egon Marić koji je, prigodom jednog treninga doskočio na zahrđali čavao, koji je virio iz uništenih sprava. Na svu sreću, sve je prošlo bez većih posljedica.

U posljednjim naletima divljaka uništene su dvije sprave, ložena je vatra, automobili su se vozili po površini skate parka… “Pomaže” im i to što u noćnim satima, tijekom zimskih mjeseci, ne radi nikakva rasvjeta, što je idealno za rušilačke pohode.


2 komentara

Ostavite odgovor

Content and site protected by Cloudsafe365