Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/gradovi/public_html/wp-content/plugins/wp-edit/main.php on line 2846
Auto utrka Kronometar 2013. održana je u Slavonskom Brodu | Grad-Brod.info - nezavisni portal grada Slavonskog Broda
Auto utrka Kronometar 2013. održana je u Slavonskom Brodu

Auto utrka Kronometar 2013. održana je u Slavonskom Brodu

“Kronometar 2013.” auto je utrka kojoj je jučer domaćin bio grad Slavonski Brod. Vozači domaćina Auto kluba Brod ostvarili su odličan uspjeh.

U organizaciji Auto kluba SB auto sport,  na održanoj auto utrci”Kronometar 2013 Slavonski Brod” nastupilo je ukupno 46 vozača. I to 28 u Prvenstvu Sjeverne lige i 18 u prvenstvu grada Slavonskog Broda. Pred velikim brojem gledatelja svi vozači imali su po jedan nastup na treningu i tri u utrci. U ukupnom redoslijedu Prvenstva Sjeverne lige, među 28 natjecatelja, prva dva mjesta pripala su članovima SB auto-sporta: Darku Kraljeviću i Tomislavu Vidakoviću, dok je treće mjesto pripalo članu AK SIbinj, Petru Ćosiću. U utrkama za otvoreno prvenstvo Grada Slavonskog Broda u ukupnom redoslijedu prvi je bio Mladen Falamić AK Slavonija, čiji je član i drugoplasirani Mario Falamić. Treće mjesto pripalo je Davoru Manduriću. U konačnom plasmanu klubova,  prvi je SB Auto-sport, drugi AK Sibilj, a treći AMK Dugo selo.

Organizatori su zadovoljni odličnom stazom i cjelokupnom organizacijom utrke i već su dobili potvrdu dolaska gostujućih klubova i iduće godine.


Print pagePDF pageEmail page

Komentari

komentari

Leave a Reply